Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
stefan1957 takasz (6058 niezalogowanych)
1 Post

(Andrei)
Wiking
fullcasco napisał:
wyszedles z blednego zalozenia i wysunoles teze to ja teraz udowodnij albo przestan rzuczac oszczerstwa

no powiedz B

Hilton ma racje
kowalsci jak powiedziales A to musisz powiedziec B
no chyba ze jestes GNOJEK I DUPEK

na podstawie cytowanego tekstu,probowalem przedstawic Tobie za pomoca faktow (slow napisanych przez Ciebie) ze jestes osoba niekompetentna do tego typu sugestii. cos w rodzaju : nie pouczaj ,skoro sam jestes nie w porzadku. widze ze masz problemy nie tylko z czytaniem i pisaniem. LOGIKA ..to slowo ktore byc moze jestes w stanie przeliterowac,lecz sensu prawdopodobnie nie rozumiesz. Niektorym ,czego jestes doskonalym przykladem,nie udaje sie pomimo sedziwego wieku,dorosnac do poziomu konstruktywnej dyskusji.Nie wyrosles jeszcze z podworkowych zachowan. Rzucasz byle czym i byle gdzie,po to tylko zeby rzucac. To Twoj obraz na 3 forach o Norwegii widziany z mojej ,byc moze subiektywnej perspektywy.

dodane :
pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia
czasem przejawiasz niektore z symptomow..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Kowalski09 napisał:
Grzes203 napisał:
Spokojnie Kowalski, nerwy są niepotrzebne.
Napisałeś ponad sto postów ale niestety w jednym z nich palnąłeś głupstwo.
Należało by jakoś wyjść z tego z twarzą, a nie wszystkich w koło ustawiać po drugiej stronie barykady.

Oskarżasz o niekompetencję osobę z której usług korzysta wiele osób.
Akurat moja rodzina jest w gronie klientów tej firmy i jedynie ceny im się nie podobają, sprawy formalne jednak są w jak najlepszym porządku.
Moim zdaniem jest to dowód kompetencji tej firmy.
Może Ty wiesz lepiej jak załatwiać sprawy w urzędach lepiej niż oni, zawsze możesz otworzyć firmę konkurencyjną i świadczyć takie usługi.
Jeżeli napisałeś prawdę to wypadało by poprzeć to jakimiś dowodami,
jeśli napisałeś to tylko po to aby zwrócić na siebie uwagę to chyba dobrze by było przeprosić?

Twoje słowa i sam decyduj jaką postawę przyjąć.

Grzes, naprawde cenie Twoje slowa. Zawsze jestes wywarzony /mimo ze zjechalem Saki/, a przynajmniej robisz to na tyle, na ile emocje Ci pozwalaja. Pomoz mi - jak mam z tego wyjsc z twarza? Moim jedynym celem, zeby cokolwiek mowic o A.E. bylo to: UWAZAJ!
Byc moze juz nie jest tak jak kiedys. Wszyscy sie zmieniaja, nawet Ja

a to niby co ma oznaczać? po co mnie mieszasz, skoro nie biorę udziału w tej dyskusji?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
saka napisał:
Kowalski09 napisał:
Grzes203 napisał:
Należało by jakoś wyjść z tego z twarzą, a nie wszystkich w koło ustawiać po drugiej stronie barykady.

Akurat moja rodzina jest w gronie klientów tej firmy i jedynie ceny im się nie podobają, sprawy formalne jednak są w jak najlepszym porządku.
Może Ty wiesz lepiej jak załatwiać sprawy w urzędach lepiej niż oni, zawsze możesz otworzyć firmę konkurencyjną i świadczyć takie usługi.
jeśli napisałeś to tylko po to aby zwrócić na siebie uwagę to chyba dobrze by było przeprosić?

Grzes, naprawde cenie Twoje slowa. Zawsze jestes wywarzony /mimo ze zjechalem Saki/, a przynajmniej robisz to na tyle, na ile emocje Ci pozwalaja. Pomoz mi - jak mam z tego wyjsc z twarza? Moim jedynym celem, zeby cokolwiek mowic o A.E. bylo to: UWAZAJ!

a to niby co ma oznaczać? po co mnie mieszasz, skoro nie biorę udziału w tej dyskusji?

On nie miesza tylko wstrzasa,bo on lubi wstrzasniete, nie mieszane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
giovi2 napisał:

On nie miesza tylko wstrzasa,bo on lubi wstrzasniete, nie mieszane

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
saka napisał:
Kowalski09 napisał:
Grzes203 napisał:

o matko!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi, ja to wiedzialam, ze do tego wątku króliki tez przykicają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
kowalski, ty już kompa nie przemęczaj dzisiaj! odłącz się!
jak grześ powiedział "jutro wstanie nowy dzień"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
o matko!!! /po raz drugi/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Giovi, ja to wiedzialam, ze do tego wątku króliki tez przykicają

Ja tylko chciałam napięcie przedmiesiączkowe u co poniektórych rozładowac,ale sie nie dalo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
saka napisał:
kowalski, ty już kompa nie przemęczaj dzisiaj! odłącz się!
jak grześ powiedział "jutro wstanie nowy dzień"

Kowalski ma wolne dopiero jutro, zastapi go fachuja a po feriach panladny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok